به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،دسر شارلوت یک دسر فوقالعاده لذیذ است که به دلخواه آشپز در طعمهای مختلف تهیه میشود. این دسر فوقالعاده آسان و بیدردسر بوده و آمادهسازی آن نهایتاً یک ساعت زمان میبرد. امروز با معرفی دو مورد از محبوبترین دستورالعملهای تهیه شارلوت تمشک با شما هستیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم شارلوت
ژله تمشک ۱ بسته
تمشک ۴۰۰ گرم
شکر دانه درشت ۲۵ گرم
شیر ۱۵۰ میلیلیتر
شکر قنادی ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ژلاتین ۶ برگ
خامه پرچرب ۳۰۰ میلیلیتر
مواد لازم برای رول سوئیسی
تخم مرغ ۸ عدد
شکر قنادی ۱۵۰ گرم،
مربای تمشک ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای سرو دسر توتفرنگی رسیده
توت فرهنگی رسیده ۴-۵ عدد، نصف شد
برگ نعناع تازه ۲_۳عدد
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
طرز تهیه پیراشکی گوشت
مواد لازم شارلوت
- برای تهیه شارلوت، ابتدا ژله تمشک را مطابق دستورالعملهای روی بستهبندی آماده کرده و بگذارید ۱ ساعت در یک کاسه کوچک درون یخچال بماند.
- تمشک و شکر دانه درشت را در یک مخلوط کن به خوبی پوره کنید، سپس پوره را از یک الک ریز رد کرده و درون یک کاسه ریخته و اضافات را دور بریزید.
- شیر و نصف شکر را در یک قابلمه گرم کنید تا کمی جوش بیاید. در این مدت، باقیمانده شکر قنادی و زردههای تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن و مواد غلیظ شود.
- شیر گرم را روی مخلوط زرده تخم مرغ ریخته و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
- در مرحلهی بعد مخلوط به دست آمده را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شود. توجه داشته باشید که نباید قل بخورد.
- ژلاتین را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
- حال پوره مرحله دوم را با مواد درون قابلمه مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
- در طول این مدت برای تهیهی رول سوئیسی، فر را گرم کرده و روی سینی پخت را با یک کاغذ پوستی بپوشانید.
- تخم مرغ، شکر و رب لوبیا وانیلی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا نرم، غلیظ و یکدست شوند. آرد را به مخلوط اضافه کرده و با دست هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
- خمیر را روی سینی پخت ریخته و پس از صاف کردن روی آن، به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر بپزید.
- ۲ عدد حوله تمیز و بزرگ را نمدار کنید و آب اضافه آن را بچلانید. مقداری شکر قنادی روی حوله بپاشید و کیک لایهای اسفنجی را روی حوله برگردانید. در آخر کاغذ پوستی را جدا کنید.
- با فاصله ۱ تا ۲ سانتیمتر از کنارههای لایه کیک، مربای تمشک را به گونهای کاملاً یکنواخت روی سطح آن پخش کنید. سپس لایه کیک را محکم بچرخانید و رول کنید.
- یک کاسه پودینگ بزرگ یا کاسه ترایفل را با کمی روغن نباتی چرب کرده و روی آن را سلفون بکشید.
- رول سوئیسی را به ضخامت نیم تا یک سانتیمتر برش زده و جداره داخلی کاسه را با این برشها بپوشانید، طوری که کوچکترین فضای خالی باقی نماند.
- در مرحله بعد مواد ژله را به کاسه اضافه کنید.
- خامه را خوب هم بزنید و آن را به مواد تمشک اضافه کنید. کاسه دسر را حداقل به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب ببندد.
- برای سرو دسر، کاسه را روی یک بشقاب مناسب برگردانید و لایه سلفون روی آن را جدا کنید. روی دسر را با نعناع و توتفرنگی تزیین کرده و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر