سالادها جزو غذاهای سالم و کم کالری هستند که طرفداران بسیار دارد

طرز تهیه سالاد کینوا

کینوا دارای دو رنگ سفید و قهوه ای است و پختی مانند برنج داره و هضم راحت و سریع آن به دلیل نداشتن گلوتن (پروتئین موجود در غلاتی چون جو و گندم است که باعث چسبندگی و کشدار شدن خمیر می شود) است. با این توضیحات می توان گفت سالاد کینوا یکی از راحت ترین خوردنی هایی است که می توان با این گیاه درست کرد.
کد خبر: ۱۲۷۷۶۹۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،سالادها جزو غذاهای سالم و کم کالری هستند که طرفداران بسیار دارد و با انواع میوه و غلات و سبزیجات متعدد می توان انواع بی شماری از سالاد را درست کرد.

طرز تهیه سالاد کینوا

مواد لازم سالاد کینوا

کینوا 2 پیمانه
آب  1 پیمانه
خیار 2 عدد
گوجه فرنگی بزرگ 1 عدد
ذرت پخته 1/2 پیمانه
آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم
پیازچه خردشده به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه سالاد کینوا

  1. حتماً کینوا را بشویید. روی دانه های کینوا به طور طبیعی ماده ای به نام ساپونین هست که باعث تلخی آن میشود. پس آن را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه بریزید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد و آب آن کشیده شود.
  2. گوجه، خیار، فلفل دلمه ای و جعفری را خرد کنید.
  3. کینوای پخته شده را پس از خنک شدن با نمک و فلفل مخلوط کنید. سبزیجات خرد شده و ذرت را با کینوا مخلوط کنید و روغن زیتون و آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید و اجازه دهید کمی طعم مواد به خورد هم بروند و بعد سالاد کینوا را سرو کنید .

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها