یک غذای شمالی

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۶۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، طرز تهیه میرزا قاسمی ۲ نفره برای شما عزیزانی است که  عاشق طعم بادمجان هستید و از ترکیب آن با سیر و گوجه لذت می‌برید. این پیش‌غذا، یکی از پیش‌غذاهای سنتی شمالی است و طرز تهیه‌ اصیل آن با بادمجان کبابی است.

طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم میرزا قاسمی

 

بادمجان

3 عدد

تخم مرغ

1 عدد

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

روغن

به اندازه کافی

نمک و فلفل و زردچوبه

به اندازه کافی

سیر

2 حبه

رب گوجه

در صورت تمایل

 

طرز تهیه میرزا قاسمی

 

  1. برای تهیه‌ی میرزا قاسمی شمالی یا اصیل سنتی باید بادمجان‌ها را کباب یا دودی کنیم. برای این کار ۳ روش داریم. می‌توانید بادمجان‌ها را در فر به مدت ۴۰ دقیقه با دمای بالا کبابی کنید و یا آن‌ها را روی شعله گاز بگیرید. اما برای اینکه طعم بی‌نظیر دودی داشته باشند بهترین کار تهیه بادمجان کبابی روی ذغال است.

  2. اگر تمایلی به دودی کردن بادمجان‌ها ندارید می‌توانید پوست بادمجان را بگیرید و حلقه حلقه کنید و داخل یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید.

  3. اگر از روش کبابی کردن بادمجان استفاده کرده‌اید، برای اینکه پوست بادمجان‌ها را بگیرید بهترین کار این است که زیر شیر آب سرد این کار را کنید تا راحت‌تر پوستشان را بگیرید.

  4. بعد از اینکه پوست بادمجان‌ها جدا شد، باید تخم بادمجان‌ها را بگیرید. برای میرزا قاسمی باید بادمجان‌ها به صورت پوره در بیایند. بنابراین آن‌ها را ساتوری کنید و یا به کمک گوشت کوب این کار را انجام دهید.

  5. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و داخلش روغن بریزید. کمی زرچوبه داخل روغن بریزید و سپس بادمجان‌ها را اضافه کنید و شروع به تفت دادن آن‌ها کنید.

  6. در بسیاری از رسپی‌های میرزا قاسمی برای مزه‌دار کردن بیشتر غذا و خوش طعم و عطر کردن آن، کره را به جای روغن مایع پیشنهاد کرده‌اند.

  7. بعد از اینکه بادمجان‌هایمان خوب تفت خوردند، نوبت اضافه کردن سیرها می‌رسد. برای این مرحله، سیرها باید با سایز کوچک رنده شوند. 

  8. گوجه‌ را داخل ظرف دیگری پوره یا رنده می‌کنیم و می‌گذاریم روی حرارت تا زمانی که آبش کشیده شود.

  9. می‌توانید در این مرحله برای خوش‌طعم‌تر کردن پیش‌غذایمان مقدار خیلی کمی آبلیمو یا آبغوره به گوجه اضافی کنیم.

  10. بعد از اینکه گوجه کاملا آبش بخار شد، آن را به بادمجان در حال تفت اضافه می‌کنیم. در این مرحله از پخت میرزا قاسمی اگر از رنگ آن ناراضی بودید پیشنهاد می‌کنیم کمی رب گوجه فرنگی به موادتان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس به مقدار کافی و با سلیقه شخصیتان نمک و فلفل اضافه کنید.

  11. حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. برای این مرحله از دو روش می‌توانید استفاده کنید: 1. تخم مرغ را جداگانه در ماهیتابه و روغن بشکنید و بعد از اینکه تخم مرغ پخت و یا به اصطلاح بست، آن را به بادمجان و گوجه اضافی کنید. 2. تخم مرغ را مانند املت به ترکیب بادمجان و گوجه اضافه کنید و روی شعله گاز هم بزنید تا زمانی که کاملا بپزد.

  12. حالا میرزا قاسمی شما آماده است و می‌توانید در کنار زیتون، ماست و یا سبزی خوردن، نهار یا شام دو نفره‌تان را نوش جان کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها