یک ترشی ترش مناسب برای کبد

طرز تهیه ترشی غوره خانگی

یکی از انواع ترشی ها، ترشی غوره است که بسیار ترش و خوش مزه است و علاوه بر مزه‌ی خوب این ترشی، تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن است.
کد خبر: ۱۲۷۶۰۴۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ستاره، از حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان می‌آید و طرفدار آن می‌شوید. این ترشی خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن است.

طرز تهیه ترشی غوره خانگی

مواد لازم برای تهیه ترشی غوره خانگی

 

غوره 500گرم
سرکه (سفید)    500گرم
نمک به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه ترشی غوره خانگی

  1. برای تهیه این ترشی در منزل غوره‌ها را با مواد ضدعفونی کننده سبزیجات خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غوره‌ها را جدا کنید.

  2. ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث خرابی ترشی می‌شود.

  3. بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشه‌ای هستند اما اگر به ظرف شیشه‌ای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم می‌توانید استفاده کنید.

  4. غوره‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم.

  5. در ظرف را خوب ببندید و آن را به مدت حداقل 10 روز در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. ترشی شما بعد از 10 روز قابل استفاده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها