آغاز مذاکره فدراسیون بسکتبال با مربی صرب

مذاکرات نهایی فدراسیون بسکتبال با رادف ترومن ، مربی صرب روز سه شنبه انجام خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۷۲۹۱

رضا مشحون ، مدیر سازمان تیمهای ملی بسکتبال در این باره گفت: «مذاکرات دیروز ما کاملا مثبت بود و به توافقاتی رسیدیم ، اما هنوز این توافق کامل نشده تا پای میز قرارداد بنشینیم.»
مشحون درباره کارنامه مربیگری این مربی گفت: «او 3سال پیش که صربستان و مونته نگرو در رقابت های جهانی امریکا را شکست داد و قهرمان شد، کمک مربی اول تیم بود. در کشورهای یونان ، هلند و بلژیک و همچنین چند باشگاه اروپایی هم به عنوان سرمربی ، فعالیت کرده و از این حیث ، مربی شناخته شده ای است.»
مدیر سازمان تیمهای ملی بسکتبال درباره انتظارات فدراسیون از ترومن گفت: «ما تیم سوم آسیا هستیم و حالا توقعمان حضور در المپیک و رقابت های جهانی است که ترومن باید ما را به آنها برساند. ضمن آن که او هم انتظاراتی از ما دارد که در جلسه سه شنبه مطرح خواهد کرد. به هر حال باید تا سه شنبه صبر کنیم.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها