jamejamonline
اقتصادی اقتصاد ایران کد خبر: ۱۲۶۷۳۵۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹  |  ۱۷:۵۹

رییس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران از آغاز به کار رستوران ها بعد از عید فطر خبرداد.

به گزارش جام جم آنلاین، سید علی اصغر میرابراهیمی در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده است که رستوران ها می توانند بعد از عید فطر فعالیت خود را آغاز کنند، گفت: رستوران ها باید در سامانه اصناف و صنایع وزارت بهداشت ثبت نام و کد رهگیری دریافت کنند. سپس این کد را درب رستوران نصب کرده و فعالیت خود را از سر بگیرند.

رییس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران ادامه داد:رستوران ها همچنین باید نکات بهداشتی را رعایت کنند و دراین راستا تعداد صندلی ها به جهت رعایت فاصله اجتماعی کم خواهد شد و نظارت هایی نیز صورت می گیرد که رستوران ها با رعایت کلیه نکات بهداشتی به فعالیت خود ادامه دهند.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چرا اصلاح الگوی مصرف را جدی نگرفتیم؟

چرا اصلاح الگوی مصرف را جدی نگرفتیم؟

دقیقاً 10سال پیش، رهبر معظم انقلاب با اشراف کامل از شرایط محیطی و محاطی کشور و آگاهی از آینده جامعه، مهم‌ترین مسأله روز اقتصادی را شیوه مصرف آحاد مردم ومسؤولان و راه برون‌رفت از مشکلات پیش‌رو را صرفه‌جویی عمومی و اصلاح الگوی مصرف دانستند و بر این اساس، شعار سال 88 را «حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف» نام نهادند و فرمودند: «من آنچه را که می‌خواهم در این برهه عرض کنم این است که ملت عزیز جداً از اسراف و زیاده‌روی پرهیز کنند. چون وضع جامعه ما از لحاظ مصرف، وضع خوبی ندارد...عادت‌های ما، سنت‌های ما، روش‌های غلطی که از این و آن یاد گرفته‌ایم، ما را سوق داده است به زیاده‌‌روی در مصرف به نحو اسراف. یک نسبتی باید در جامعه میان تولید و مصرف وجود داشته باشد. امروز در کشور ما اینجوری نیست.»

گفتگو

بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر