
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، اداره کل راهنمایی رانندگی عراق شب گذشته با صدور بیانیه ای با اعلام این خبر افزود : موسسه دولتی مبارزه با بحران کرونا برای رانندگان خودروهای شخصی و دولتی ، مسافران و سرنشینانی که از دستکش و ماسک استفاده نکرده اند، چنین جریمه ای در نظر گرفته است.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در عراق تا شب گذشته به طور کلی ۳ هزار و ۳۰۱ نفر بوده که در میان آنان ۱۲۱ نفر درگذشته و ۲ هزار و ۱۳۳ نفر نیز بهبود یافته اند.
ویروس کرونا یا بیماری کووید ۱۹ برای نخستین بار در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر «ووهان» چین مشاهده شد و طی مدت کوتاهی با شیوع در حدود ۲۱۰ کشور به یک بیماری «همهگیر جهانی» تبدیل شد.
این ویروس تاکنون ۴ میلیون ۷۲۳ هزار و ۱۹۰ نفر را در ۲۱۰ کشور جهان مبتلا کرده که از میان آنان ۳۱۳ هزار و ۲۷۳ نفر فوت کرده اند و امریکا با ۹۰ هزار و ۱۱۳ نفر در رتبه اول از این نظر قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد