زالی: بازار تهران همچنان تعطیل خواهد بود

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: بازگشایی برخی اصناف از فردا شامل بازار تهران و پاساژهای مسقف خرید نمی‌شود و این مکان‌ها کما فی السابق تعطیل خواهد بود.
کد خبر: ۱۲۶۴۱۷۵

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، علیرضا زالی با اعلام این خبر افزود: وسائل حمل و نقل عمومی بیشترین میزان امکان سرایت را دارد و ما نیز نگران سرایت از این طریق هستیم.

او ادامه داد: در ۲۴ گذشته ۳۵۵ مورد جدید در بخش عادی بیمارستان‌ها و ۸۵ مورد نیز از بیماران در بخش ویژه بستری شدند؛ ضمن اینکه ۵۵۲ نفر نیز در مجموع از بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی ترخیص شدند.

وی افزود: از افرادی که ترخیص شده‌اند و کمتر از دو هفته از زمان بستری آنها در بیمارستان گذشته است، خواهش می‌کنم مطلقا در محیط‌های اجتماعی حضور پیدا نکنند؛ چراکه کماکان ناقل بوده و می‌توانند اطرافیان خود را مبتلا کنند.

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران گفت: از تیم پزشکی درخواست کرده‌ایم تا به کسانی که ترخیص شده و کارمند هستند یا در محیط‌های اجتماعی کار می‌کنند مدت دو هفته مرخصی داده شود.
زالی با اشاره به راه اندازی برخی صنوف کم خطر از فردا (شنبه)، افزود: بازار تهران و پاساژهای مسقف خرید کما فی السابق تعطیل خواهد بود و شروع به کار سایر اصناف مشمول آنها نخواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها