
به گزارش جام جم آنلاین ، مأمول نام یک نوع شیرینی خرمایی لبنانی است که طرز تهیه آن ساده به نظر می رسد.
مواد لازم:
2 فنجان آرد سمولینا
یک فنجان آرد همه منظوره
½ قاشق چایخوری بذر درخت آلبالوی تلخ یا محلب
½ نمک قاشق چایخوری
1 فنجان کره مایع
5 قاشق غذاخوری شیر
2قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری خرمای خشک
4 قاشق غذاخوری آب پرتقال یا بیشتر در صورت نیاز
دستورالعمل پخت:
مرحله 1
آرد سمولینا ، آرد همه منظوره ، بذر درخت آلبالوی تلخ یا محلب و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کره را هم داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید خمیر در دمای اتاق ، 8 ساعت بماند.
مرحله 2
شیر را درون یک کاسه پیرکس در مایکروویو بگذارید و تا 15 ثانیه گرم کنید. آن را در شکر و مخمر (یا خرمای خشک) هم بزنید تا حل شود و کف کند.
مرحله 3
مخلوط مخمر و آب شکوفه نارنج را روی خمیر بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس خمیر را بر روی یک شکل پهن کنید. باید شکل خود را بدون ترک خوردگی نگه دارد. در صورت نیاز شیر یا شکوفه پرتقال بیشتری اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه همانطور بماند.
مرحله 4
فر را تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. هر طور که خواستید خمیر را برش دهید و تکه تکه داخل فر بگذارید.
مرحله 5
پس از پخت کامل ، قند پودر شده را روی کوکی ها و یا همان شیرینی لبنانی بریزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان