در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
صبحانه رژیمی
مواد لازم:
آرد سبوسدار: یک قاشق غذاخوری/ تخم مرغ: یک عدد/ شیر: نصف فنجان / گوجه فرنگی متوسط: یک عدد / روغن زیتون: به میزان لازم / نمک و فلفل: به مقدار کم
پوست گوجه فرنگیها را گرفته و آنها را خرد میکنیم. شیر، آرد سبوس دار، نمک، زردچوبه و فلفل را به گوجهها اضافه کرده و مخلوط میکنیم. درنهایت تخممرغ را روی مواد ریخته و هم میزنیم.
کمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته و روی حرارت میگذاریم. برای استفاده کمتر از روغن بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. وقتی روغن داغ شد املت را در ماهیتابه ریخته و ابتدا حرارت را زیاد میکنیم تا مواد خودش را بگیرد و بعد کم میکنیم. وقتی یک طرف املت پخت آن را برمی گردانیم. دراین مرحله آن را در ظرف مناسب ریخته و سرو میکنیم.
ناهار رژیمی
مواد لازم:
سینهمرغ: 250گرم / قارچ: 100گرم / سیر: 2 حبه / روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری/ آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری / پیاز کوچک: یک عدد / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز را خرد کرده و در کمی روغن ریخته و تفت داده و بعد کمی زردچوبه میزنیم. سینه مرغ را شسته و به قطعات ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم. قارچها را برشهای باریک زده و با سیرهای خرد شده در ماهیتابه ریخته و با شعله کم تفت
میدهیم.
کمی آبلیموی تازه به آن اضافه میکنیم تا قارچها سیاه نشود. سپس آن را با کمی آب به ظرف حاوی مرغ اضافه کرده و هم میزنیم. در قابلمه را میگذاریم تا مرغها بپزد.
در این مرحله نمک و فلفل غذا را اندازه میکنیم تا همه مواد مزه دار شود. ناهار ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی ریخته و با سبزیجات تازه سرو میکنیم.
شام رژیمی
مواد لازم:
جو پرک: نصف لیوان / کرفس: یک شاخه / هویج متوسط: یک عدد / سوپ مرغ: 2 لیوان / قارچ: 50 گرم / سیر: یک حبه / پیاز کوچک: یک عدد / جعفری و گشنیز خرد شده: نصف لیوان / آبلیموی تازه: 2قاشق غذاخوری/نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
جو را شسته و در آب گرم خیس میکنیم سپس آب آن را خالی کرده و آب مرغ را روی آن ریخته و روی حرارت میگذاریم. وقتی سوپ لعاب دار شد کرفس، پیاز، سیر و هویج را خرد کرده و به سوپ اضافه میکنیم. وقتی مواد پخت، قارچها را اسلایس شده را به سوپ اضافه میکنیم. کمی آبلیموی تازه هم اضافه میکنیم تا رنگ قارچها عوض نشود. بعد از پخت مواد و لعاب دار شده سوپ، جعفری و گشنیز ساتوری شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به سوپ اضافه کرده و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمی داریم. وقتی سوپ کمی خنک شد آن را در ظرف مناسب ریخته و سرو میکنیم.
مژده مظهری
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم