ماجرای مردی که از نوزادها نفرت دارد

مردی که متهم است پیش از این 2کودک خردسالش را به قتل رسانده ، پس از اقدام برای قتل سومین فرزندش ، دستگیر و با قرار قانونی روانه زندان شد.
کد خبر: ۱۲۱۹۹۰

بازپرس شاملو روز گذشته با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: به دنبال تماس مسوولان اورژانس یکی از بیمارستان ها مبنی بر این که نوزاد 9ماهه ای پس از ضرب و جرح از سوی پدرش در شرایط بسیار بد جسمی قرار دارد، دستور قضایی لازم صادر شد و با عزیمت ماموران به محل مشخص شد این نوزاد در شرایط بحرانی به بیمارستان منتقل شده است.
بازپرس ویژه قتل تهران افزود: با دستور دستگیری پدر این نوزاد، تحقیق از وی آغاز و مشخص شد وی چندی پیش نیز نوزاد 8ماهه خود را پس از ضرب و جرح به قتل رسانده و پس از مدتی هنگامی که همسرش بار دیگر باردار بوده است ، با کتک زدن وی موجب سقط جنین 6ماهه او شده است.
بازپرس جنایی افزود: خوشبختانه با تلاش پزشکان ، کودک سوم خانواده از مرگ حتمی نجات یافت و دستور تحویل وی به بهزیستی صادر شده است.
وی تصریح کرد: با اعتراف متهم ، وی با صدور قرار قانونی روانه زندان شد تا پس از تحقیقات تکمیلی بار دیگر از زندان احضار شود.
بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی در پاسخ به پرسش خبرنگار ما، مبنی بر سلامت روحی متهم گفت: ابتدا این تصور وجود داشت که او یک بیمار روانی است ، اما پس از انجام معاینات در پزشکی قانونی ، مشخص شد وی از سلامت کامل عقلی برخوردار است.
شاملو افزود: متهم عنوان کرده است از داشتن فرزند بشدت نفرت دارد و همیشه بر سر این موضوع با همسرش اختلاف داشته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها