در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرنگار جامجم، رسیدگی به این پرونده از عصر بیستم شهریور سال ۹۶ به دنبال تماس زن میانسالی با پلیس آغاز شد. این زن که شوکه بود، به ماموران گفت: بعد از دعوا با همسرم خانه را ترک کردم ولی چند ساعت بعد وقتی به خانه برگشتم با صحنه وحشتناکی روبهرو شدم. همسرم دو دختر 18 و 25ساله را با چاقو کشته و دست به خودکشی زده بود. همسرم که بهسختی صحبت میکرد در آخرین نفسهایش گفت دست به این جنایت زده است.
با اظهارات این زن ماموران پلیس به خانه مورد نظر رفتند و دریافتند پرویز پس از جنایت خانوادگی خودزنی کرده و به زندگیاش پایان داده است.
همسر او به ماموران گفت:پرویز از سالها قبل معتاد بود. او بهتازگی با یکی از دوستانش اختلاف مالی پیدا کرده بود و دوستش پولش را نمیداد. همسرم سر کار نمیرفت و هر وقت پولی بهدست میآورد با آن شیشه میخرید و میکشید. من و فرزندانم از این وضعیت خسته شده و بارها با او درگیر شده بودیم.
وی ادامه داد: همسرم تحت تاثیر مصرف شیشه رفتارهای عجیبی داشت و من و فرزندانم را میترساند. آخرینبار وقتی دعوا میان ما بالا گرفت از خانه بیرون رفتم. اما چند ساعت بعد وقتی به خانه برگشتم با جسدهای خونین دو دخترم روبهرو شدم و فهمیدم پرویز بعد از کشتن دخترانم خودکشی کرده است.
با تایید قتل دو دختر به دست پدر و خودکشی پرویز، پرونده مختومه اعلام شد تا اینکه دیروز زن میانسال در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران حاضر شد و از قضات خواست دیه فرزندانش را از صندوق بیتالمال به او بپردازند.
این زن گفت: دو سال است از کشته شدن دخترانم میگذرد. شوهرم دختران جوانم را بیگناه کشت. حالا تقاضا دارم تا دیه فرزندانم از صندوق بیتالمال به من پرداخت شود.
در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا درباره درخواست این زن اظهارنظر کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: