در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر رضا ملک زاده افزود: عوامل خطر سرطان معده در ایران شناخته شده است و مردم اگر نکات لازم را رعایت کنند احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان بسیار کم میشود. کاهش مصرف مناسب میوه و سبزیجات، مصرف سیگار، قلیان و تریاک، تحرک بدنی کم، مصرف غذاهای شور و رعایت نکردن بهداشت دهان از عوامل خطرآفرین در بروز این سرطان در کشور است .
وی تاکید کرد: نمک در غذاهای ما خیلی زیاد است که این کار علاوه بر ایجاد فشارخون سبب شیوع سرطان معده هم میشود. همچنین مردم باید از غذاهای برشته و سوخته مانند گوشت قرمز کبابی و مصرف زیاد تهدیگ بهشدت پرهیز کنند./ جامجم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد