گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، حدود ساعت 7 صبح امروز (یکم خرداد 1398) خبر مرگ یک مادر و فرزند در یک ساختمان در محدوده مهرآباد به کلانتری 119 مهرآباد اعلام شد که به سرعت تیمی از ماموران این کلانتری به محل حادثه اعزام شدند.
ماموران انتظامی با حضور در محل حادثه با جسد بیجان زنی 34 ساله و پسری 6 ساله مواجه شدند که از طبقه ششم ساختمان به پایین سقوط کرده و جان خود را از دست داده بودند.
بررسیهای بیشتر نشان داد زن جوان در طبقه اول ساختمان سکونت داشته که پس از درگیری لفظی با همسرش با پسر 6 ساله خود به طبقه ششم ساختمان رفته و خودش به همراه فرزندش به پایین پرتاب شده بود.
در نهایت با حضور تیم تشخیص هویت آگاهی و با دستور بازپرس امور جنایی تهران اجساد این مادر و پسر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات درباره این پرونده ادامه دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد