مسؤول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به خواص طالبی گفت: طالبی میوه‌ای آبدار است که تشنگی را برطرف می‌کند. مصرف این میوه به علت داشتن پتاسیم بالا در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و فشار خون موثر است.
کد خبر: ۱۲۰۷۳۴۹

مینا کاویانی افزود: با توجه به نتایج تحقیقات مبنی بر نقش پتاسیم در تنظیم فعالیت‌های عصبی، ماهیچه‌ای، همچنین تنظیم آب بدن، طالبی با داشتن مقادیر مناسبی از پتاسیم می‌تواند نقش مهمی در این موارد داشته باشد.
وی تاکید کرد: طالبی سرشار از پیش‌ساز ویتامین A است که می‌تواند بخشی از نیاز بدن به این ویتامین را تامین کند. ویتامین A همچنین در حفظ سلامت چشم و بینایی، تامین رشد و نمو و بهبود عملکرد ایمنی بدن نقش دارد. البته برای پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی به‌ویژه در افراد دیابتی باید در مصرف طالبی، اعتدال را رعایت کرد./ ایسنا

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
یک عارف انقلابی

گفت‌وگوی جام‌جم با علی سرلک درباره ویژگی‌ های شخصیتی آیت‌ا... فاطمی‌ نیا

یک عارف انقلابی

نیازمندی ها