در ادامه مخالفتهای داخلی در آمریکا با تشدید تنشآفرینیهای دولت این کشور در منطقه غرب آسیا، چند نهاد اطلاعاتی آمریکا ادعای مقامهای کاخ سفید درباره تحرکات اخیر این دولت در منطقه غرب آسیا را که با توسل به آنچه تهدیدات ایران خوانده شده است رد کردند.
به گزارش فارس، در گزارش دیلیبیست با اشاره به اطلاعات محرمانه موجود درباره تحولات جاری منطقه و اقدامات ایران اذعان شده که دلیل اقدامات جدید تهران در قبال برجام و منطقه، تحرکات تهاجمی واشنگتن بوده است.
یک مقام اطلاعاتی ناتو درباره ادعای پمپئو در خصوص افزایش حالت تهاجمی ایران در غرب آسیا گفت، ماهیت اطلاعاتیای که آمریکاییها ارائه دادهاند کاملا غیر قانع کننده و حتی توهینآمیز است.
این مقام ناتو که خواست نامش فاش نشود، اضافه کرد: آیا فکر میکنید ما احمق هستیم؟
در همین حال نانسی پلوسی، رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ضمن حمایت از گزارشهایی مبنی بر مخالفت رئیسجمهور آمریکا با اقدام نظامی علیه ایران گفت چنین اقدامی نیاز به تایید کنگره دارد.