معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران به توراپراتورهای چینی

آشنایی توراپراتورها و فعالان صنعت گردشگری کشورهای خارجی با جاذبه‌های گردشگری کشورمان، قطعا یکی از عواملی است که می‌تواند به رونق صنعت گردشگری کشورمان کمک کند، چه این‌که آشنایی آنها با این جاذبه‌ها تمایلشان را برای برگزاری تور به مقصد ایران بیشتر می‌کند و می‌توانند برنامه‌های سفر کامل‌تر و هیجان‌انگیزتری برای گردشگرانشان بچینند.
کد خبر: ۱۲۰۶۰۴۲

این مهم البته از چشم برنامه‌ریزان و متولیان گردشگری کشورمان هم دور نمانده و آنها را مصمم کرده در راستای نیل به این هدف، تورهای آشناسازی با ایران را برای توراپراتورهای خارجی برگزار کنند؛ رویدادی که مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری درباره‌اش به ما می‌گوید، این تورها تاکنون برای هشت نفر از فعالان صنعت گردشگری کشور چین، در قالب آشنایی با جاذبه‌های گردشگری شش استان کشور اجرا شده و این برنامه تا پایان سال تداوم خواهد داشت.
محمد‌ابراهیم لاریجانی با بیان این‌که آشنایی فعالان صنعت گردشگری چین با ظرفیت‌های استان‌های تهران، اصفهان، یزد، فارس و آذربایجان‌شرقی تاثیر بسیاری در ادامه ارتباطات دو کشور در حوزه گردشگری خواهد داشت، می‌افزاید: در سال گذشته، 11 گروه تور آشناسازی شامل 194 نفر عامل توراپراتور، وبلاگ‌نویس، خبرنگار، مجری رادیو و تلویزیون، افراد مرجع و اثرگذار از کشورهای مختلف بازار هدف، از استان‌های مختلف کشور بازدید کردند و با ظرفیت‌های ایران آشنا شدند. همچنین در نظر داریم در سال 98 نیز این اقدام را با قدرت بیشتری دنبال کنیم؛ از این رو در اردیبهشت ماه جاری به مدت 11 روز، میزبان گروهی از کشور چین بوده‌ایم و شرکت حامی گشت البرز نیز مسؤولیت اجرایی این تور آشناسازی را به عهده داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها