کشته شدن فرمانده ارشد طالبان

جام جم آنلاین: ارتش آمریکا اعلام کرد ، یک فرمانده ارشد طالبان و از دستیاران اسامه بن لادن رهبر القاعده در یک حمله هوایی در جنوب آفغانستان کشته شده است.
کد خبر: ۱۲۰۳۰۲

به گزارش شبکه BBC ، ارتش آمریکا اعلام کرد ، ملا محمد اختر عثمانی ، یک فرمانده ارشد طالبان و از دستیاران اسامه بن لادن رهبر القاعده در حمله هوایی نیروهای ائتلاف به خودرو حامل او در ایالت هلمند در جنوب افغانستان کشته شده است.
ارتش آمریکا اعلام کرد ، ملا محمد اختر عثمانی فرمانده ارشد طالبان در جنوب افغانستان بودکه بیشتر خشونت ها در این منطقه رخ می دهند.
تام کالینز، سخنگوی نظامیان آمریکایی در افغانستان گفت ، ملا محمد اخترعثمانی در حملات تروریستی علیه دولت و مردم افغانستان و نیروهای ناتو نقش مهمی داشته است.
تام کالینز گفت: او فرمانده ارشد عملیات طالبان در جنوب افغانستان بود، اما اکنون دیگر نیست.
به گفته این سخنگو، ملا محمد اختر عثمانی، چهارمین فرمانده ارشد در میان رهبران طالبان و مسوول مالی این گروه بوده است.
او افزود ، دوهمراه ملا محمد اخترعثمانی هم در جریان حمله هوایی که منجر به قتل او شد، کشته شده اند.
یکی از سخنگویان طالبان، خبر کشته شدن ملا محمد اختر عثمانی را تکذیب کرده است.

ملا حیات خان ، یک سخنگوی طالبان در تماسی تلفنی به خبرگزاری رویتر گفته ، ملامحمد اخترعثمانی، در منطقه ای که آمریکایی ها ادعا می کنند او را کشته اند، حضور نداشته است.
او افزود ، نیروهای آمریکایی و ناتو، هر ازچند گاهی این گونه ادعاهای نادرست را مطرح می کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها