به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، واژگونی اتوبوس در محور دورود - خرم آباد در ساعت حدود ٢١ دیشب تا کنون ۶ کشته و حدود۴۴ مصدوم برجای گذاشته است.
با اعلام حادثه به اورژانس بلافاصله ٨ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شد.
حسینعلی رفایی رئیس مرکز فوریتهای پزشکی لرستان جزئیات تصادف خونین زائران جمکران در جاده دورود- خرمآباد را تشریح کرد و گفت: این سانحه ۶ کشته و ۴۴ مجروح داشته است.
وی با بیان اینکه ۱۲ آمبولانس اورژانس و ۲ اتوبوس آمبولانس هلال احمر به محل حادثه برای انتقال مجروحان حادثه به بیمارستان، اعزام شدند؛ تصریح کرد: مجروحان این حادثه رانندگی به بیمارستان دورود منتقل شدهاند و اگر نیاز باشد مجروحان را به سایر بیمارستانها منتقل خواهیم کرد.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی لرستان یادآور شد: پزشکان متخصص از شهرستان ازنا نیز به بیمارستان دورود آمده و بر بالین مجروحان حادثه حاضر شدهاند.
به گفته رئیس سازمان اورژانس کشور،شرایط مصدومان شرایط پایداری است و فعلاً مریض بدحالی وجود ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان