سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، این رستوران شیشهای در عمق ۱۱ متری دریا، منظرهای رویایی را زیر آب ایجاد میکند.
بدنه این رستوران از سیمان سخت تشکیل شده که مکانی مناسب برای رشد خزه و مرجان است تا با شرایط محیط سازگاری پیدا کند.
این رستوران در سه طبقه ورودی، کافه و رستوران طراحی شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با مینا مهرنوش، کارآفرین و عضو هیات علمی دانشگاه تهران:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد