کار در شرکت پتروشیمی ترفند هرمی‌ها برای گروگانگیری

راز مردی که با دو همدستش باندی را تشکیل داده و جویندگان کار را به بهانه استخدام در شرکت‌های پتروشیمی و نفتی فریب داده و بعد‌ از گروگانگیری، از خانواده‌هایشان اخاذی می‌کرد، با رهایی گروگان‌ها فاش شد. متهمان زمانی که در جریان اخاذی‌ها ناکام می‌ماندند گروگان‌ها را مجبور می‌کردند که جویندگان کار دیگری را فریب داده و به مخفیگاهشان کشانده تا خودشان آزاد شوند.
کد خبر: ۱۱۹۵۶۱۵



به گزارش جام‌جم، هفته گذشته مرد تاجری با حضور در شعبه نهم بازپرسی دادسرای جنایی تهران از ربوده شدن پسر 22 ساله‌اش از سوی اعضای یک باند آدم‌ربایی خبر داد. پس از این شکایت، با دستور بازپرس سهرابی، تحقیقات ماموران پلیس آگاهی آغاز شد.
شاکی به افسر تحقیق گفت: تاجر هستم و در یکی از شهرهای اطراف تهران زندگی می‌کنم. پسرم می‌خواست مستقل شود. آخر هم با وعده‌ای که دوست دوران خدمت سربازی‌اش به او داد، برای کار در یک شرکت پتروشیمی به دفتر شرکت رفت و ناپدید شد. بعد از چند روز فهمیدم او به گروگان گرفته شده است و آدم‌رباها در برابر آزادی پسرم 16 میلیون تومان از من اخاذی کردند، اما با گذشت سه ماه هنوز آزاد نشده است.
در ادامه مردی که پول به حسابش واریز شده بود، شناسایی و به پلیس آگاهی احضار شد که عنوان کرد، مدتی قبل کارت بانکی‌اش و رمز آن را گم کرده بود و به خاطر این‌که پولی در آن نداشته، موضوع را به بانک اطلاع نداده بود.
تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا این‌که دو روز پیش ماموران از طریق پدر شاکی متوجه شدند که یکی از دوستان پسرش از اسارتگاه آدم‌رباها فرار کرده و نشانی خانه‌ای در محله هلال‌احمر تهران را به او داده و خواسته برای آزادی پسرش به آنجا برود. ماموران تحقیق در این باره را آغاز کرده و معلوم شد آن خانه آخرین مخفیگاه آدم‌ربایان است.
ماموران با ورود به این خانه، سرکرده و دو عضو باند را بازداشت و فرزند شاکی را همراه پنج گروگان دیگر نجات دادند. همه آنها برای تحقیقات به پلیس آگاهی منتقل شدند.
فرزند شاکی به افسر تحقیق گفت: سه ماه پیش یکی از دوستان دوران خدمت سربازی‌ام با من تماس گرفت و از من خواست برای استخدام به یک شرکت پتروشیمی بروم. او به من وعده داده بود که در آنجا با حقوق پنج میلیون تومان استخدام و بعد از آن برای ماموریت به کشورهای خارجی اعزام می‌شوم. وقتی به آنجا رسیدم، همه چیز سراب بود، استخدامی در کار نبود و مرا به گروگان گرفتند. اعضای این باند سرکرده‌های یک شرکت هرمی بودند.
وی افزود: با تهدید آنها مجبور شدم با پدرم تماس بگیرم و درخواست پول کنم. سه ماه در اسارتگاه آنها بودم. متهمان، دختر و پسران جوان را به بهانه کار و سفر به اروپا به آنجا کشانده و پس از اخاذی از خانواده‌هایشان رها می‌کردند. وقتی موفق به اخاذی نمی‌شدند، دختران و پسران را مجبور می‌ کردند دوستانشان را به بهانه کار به آنجا بکشانند. متهمان عکس دختران و پسرانی را در خارج از کشور به ما نشان می‌دادند و مدعی بودند به خاطر جذب افراد به شرکت به خارج از کشور اعزام شدند.
دیگر گروگان‌ها هم در جریان تحقیقات پلیسی همین اظهارات را بیان کردند.
در جریان بازجویی از سرکرده باند و دو مهره کلیدی او مشخص شد، آنها به بهانه استخدام در شرکت‌های نفتی و پتروشیمی، جویندگان کار رابه خانه‌های اجاره‌ای خود کشانده و بعد از زندانی‌کردن آنها از خانواده‌هایشان مبالغ میلیونی اخاذی می‌کردند.
برای متهمان قرار قانونی صادر شد و پرونده آنها برای تحقیقات تکمیلی به دادسرای جرایم رایانه‌ای ارسال شد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها