به گزارش جام جم آنلاین، مرتضی سلیمی در گفتگو با فارس در ارتباط با جزئیات وقوع برف و کولاک و سیل در کشور طی 4 روز گذشته، اظهار داشت: 25 استان یزد، همدان، هرمزگان، مازندران، لرستان، گلستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، کرمان، کردستان، قزوین، فارس، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، خراسانجنوبی، خوزستان، زنجان، ایلام،البرز، اصفهان، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی متأثر از این حادثه شده است.
وی افزود: بیش از 19 هزار و 700 نفر در 220 شهر، روستا و محور کوهستانی امدادرسانی شده و 1380 نفر اسکان اضطراری یافتهاند.
رئیس سازمان امداد و نجات گفت: متأسفانه 5 نفر به دلیل این حادثه جان خود را از دست دادند که 4 نفر آنها به علت وقوع سیلاب در سیستان و بلوچستان و یک نفر به دلیل وقوع بهمن در آذربایجان غربی جان باخته است. همچنین 20 نفر مصدوم شده که توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل یا به صورت سرپایی مداوا شدند.
سلیمی بیان داشت: 158 واحد مسکونی از آب تخلیه و 733 خودروی گرفتار در برف در این مدت رهاسازی شده و تعداد زیادی چادر، پتو، موکت، نایلون، کنسروجات، آب معدنی و ... میان حادثهدیدگان توزیع شده است و اکنون امدادرسانی در سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است