به گزارش جام جم آنلاین، مرتضی سلیمی در گفتگو با فارس در ارتباط با وقوع سیل،برف وکولاک طی ٧٢ ساعت گذشته اظهارداشت: ٢٥استان آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان،مازندران، هرمزگان، همدان و یزد متاثر از این حادثه شده است.
وی افزود: بیش از ۷۲۰۰ نفر در ١٣٢شهر، روستا و محورهای کوهستانی امدادرسانی شده و ٤٠٤نفر در پایگاه های امداد و نجات،مدارس،مساجد و ... اسکان اضطراری یافته اند.
رئیس سازمان امداد و نجات ادامه داد: ۱۸ نفر به دلیل این حادثه مصدوم شده و ۶۸۹ خودروی گرفتار در برف از برف رهاسازی شده است.
سلیمی گفت: ۱۰۰ منزل مسکونی از آب تخلیه و تعداد زیادی پتو و کنسروجات و بسته غذایی میان حادثه دیدگان توزیع شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ