حماس ، دحلان را به برنامه ریزی در ترور هنیه متهم کرد
جام جم آنلاین :
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ، محمد دحلان ، رئیس کمیته امنیتی و کشور مجلس قانونگذاری و از مسوولان جنبش فتح را به برنامه ریزی در خصوص ترور اسماعیل هنیه
کد خبر: ۱۱۹۴۶۱
، نخست وزیر فلسطین متهم کرد.
به گزارش سی ان ان، در همین حال فتح نیز ضمن تکذیب این اتهام، آن را اقدامی برای درگیری های بیشتر دانست.
اسماعیل رضوان، سخنگوی حماس در میزگرد مطبوعاتی گفت: دحلان از تیراندازی به طرف هنیه در گذرگاه رفح در روز پنجشنبه مطلع بود.
وی افزود: مجریان ترور نافرجام هنیه از اعضای امنیتی نهاد خودگردان بودند که به طور مستقیم تحت امر محمود عباس، رئیس نهاد خودگردان هستند.
در تیراندازی روز پنجشنبه به طرف اسماعیل هنیه در گذرگاه رفح ، پسر هنیه زخمی و یکی از محافظان شخصی وی نیز به شهادت رسید. در ترور نافرجام نخست وزیر فلسطین همچنین یکی از مشاوران و یکی از محافظان هنیه نیز زخمی شدند.