درباره حمایت از ادامه تحریم‌ها توسط یکی از دختران چوب‌به‌دست خیابان انقلاب

از پست برق به پارلمان کانادا

کد خبر: ۱۱۸۸۹۵۱

دختران خیابان انقلاب ... سال پیش بـــــــود کـــــه پســـــت بـــــــــــــــرق خیابان انـــــقلاب جــنـــب خیــــابان وصـــــال شیرازی یک درگاه اعتراضی بـــــــــه حجــــاب اجباری شـــد. آن روزها بنابراعتقاد دینی و اخلاقی نمی‌شد نیت‌خوانی کرد. نمی شد گفت کسی که حامی یک عقیده شخصی است و به این شکل در جامعه تشویش ایجاد می‌کند و حتی برای فعالان قانونی «آزادی های شرعی» دست انداز ایجاد می‌کند دنبال یک هدف دومی از رفتارش است؛ اما امروز کدها اینقدر واضح است که نشان از یک کارپردازی شخصی برای چند اسم معروف به دختران خیابان انقلاب دارد که اوج آن را می‌توان در اظهارنظر شاپرک شجری‌زاده جست‌و‌جو کرد. کسی که قرار بود پرچم دار مطالبه یک موضوع مدنی به گفته خودشان باشد، از یک حرکت نمایشی در قیطریه تهران یک میانبری ایجاد کرد تا بتواند پناهندگی سیاسی در کانادا بگیرد. خانم شجری‌زاده علاوه بر دهن کجی به فعالان مدنی که بدنامشان کرد با سخنرانی علیه مردم ایران در پارلمان کانادا و درخواست برای تشدید تحریم ها نشان داد که این فرد دغدغه های ضد مردمی نیز دارد. پس حالا راحت‌تر می‌شود به اثبات این گزاره رسید که نیت این افراد از بر چوب کردن هر آنچه بر سر دارند چیست؟
البته گزاره های کوچک تری نیز وجود دارد که جالب توجه است و نشان از انگیزه دهنده های مالی برای افراد کشف حجاب کننده دارد.
مریم شریعتمداری یکی دیگر از این افراد پس از برگزاری دادگاهش، با نشر دادن تصویر تعداد قابل توجهی ایران چک 50 هزار تومانی خبر از یک هدیه مشکوک از طرف محصورین می‌دهد.
شهرزاد همتی، خبرنگاری که واسطه رساندن هدیه بوده، توضیح داد که هدیه را دو فعال سیاسی به او داده بودند تا به دست خانم شریعتمداری برسد. خانم همتی در توییتی نوشته است که «فعالین به نام و نیت محصورین این اقدام را انجام داده بودند.»
مصطفی تاج‌زاده، در مصاحبه با ژیلا بنی‌یعقوب گفته است که عیدی دادن به زندانیان سیاسی و مدنی و خانواده‌های آنها چند سال است که رسم شده و این هدیه‌ها، به گفته او «به‌نام بزرگان» داده می‌شود.
اما ماجرای ویدا موحد اولین فرد شروع کننده این حرکت روی پست برق عجیب تر است. در یک صوت منتشر شده از روح ا... زم، او از چسبندگی این فرد به خودش می‌گوید و ادامه می‌دهد که این فرد از تعادل روحی برخوردار نیست.
نگاه شخصی و منفعت‌طلبانه به مسأله فعالیت‌های به‌اصطلاح مدنی به‌منظور پناهندگی دیرزمانی است که تبدیل به یک شیوه تضمینی برای افراد شده است، اما هیاهوی رسانه‌ای در روزهایی که اخبار این افراد داغ شده بود اجازه تحلیل منطقی این اتفاق را نمی‌داد. امروز اما با گذشت زمان و فروکش کردن تب این اتفاق بهتر می‌شود فهمید چگونه حلقه اول این اتفاق که اتفاقا از رسانه‌ای شدن درگیری با پلیس استقبال می‌کند در پی چیست و چگونه این رفتارهای هنجارشکنانه می‌تواند آسیب جدی برای فعالیت های در چارچوب افراد باشد.
خالی از لطف نیست یادی کنیم از گزارش بی بی سی فارسی در تاریخ 19 ژانویه 2018. آنجایی که این وب سایت با تکیه به کمپین ایجاد شده توسط مسیح علی نژاد این تیتر را برای مطلب خود انتخاب می‌کند: دختر خیابان انقلاب کیست و کجاست؟
و جواب ساده است؛ در حال خواهش از قدرت های غربی برای افزایش تحریم علیه ایران.

سجاد بلوکات

دستیار سردبیر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها