ظاهرا سفیر اندونزی از رستوران‌های ایران حسابی خوشش آمده و آنها را مکانی جذاب برای دیدار خارجی‌ها دانسته و خواستار گسترش ارتباط با ایران در زمینه گردشگری و تبادل خوراک و محصولات کشاورزی شده.
کد خبر: ۱۱۸۷۶۰۴

اوکتاویان علیم‌الدین با اعلام آغاز همکاری‌های دوجانبه بخش علمی دو کشور در زمینه گردشگری خوراک گفته، رستوران‌های ایرانی تلاش کرده‌اند هویت خاصشان را حفظ کنند و پذیرایی متفاوتی از مهمانان داشته باشند که این موضوع برای گردشگران خارجی بسیار جذاب است. وی معتقد است آنچه برای مردم اهمیت دارد، کیفیت غذا است نه کمیت آن، برای همین برگزاری نشست‌های تخصصی در زمینه غذا و پذیرایی می‌تواند به تبادل تجربیات میان متخصصان دو کشور در زمینه شناخت، معرفی و بازاریابی غذاهای ایران و اندونزی کمک کند و این کمک‌ها حتی می‌تواند در سطوحی بالاتر بین وزارت توریسم اندونزی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری انجام شود. / میراث آریا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها