در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
اوکتاویان علیمالدین با اعلام آغاز همکاریهای دوجانبه بخش علمی دو کشور در زمینه گردشگری خوراک گفته، رستورانهای ایرانی تلاش کردهاند هویت خاصشان را حفظ کنند و پذیرایی متفاوتی از مهمانان داشته باشند که این موضوع برای گردشگران خارجی بسیار جذاب است. وی معتقد است آنچه برای مردم اهمیت دارد، کیفیت غذا است نه کمیت آن، برای همین برگزاری نشستهای تخصصی در زمینه غذا و پذیرایی میتواند به تبادل تجربیات میان متخصصان دو کشور در زمینه شناخت، معرفی و بازاریابی غذاهای ایران و اندونزی کمک کند و این کمکها حتی میتواند در سطوحی بالاتر بین وزارت توریسم اندونزی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری انجام شود. / میراث آریا
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد