بیرانوند در گفت‌وگو با جام‌جم:

با دست 80 میلیون ایرانی پنالتی را گرفتم

علیرضا بیرانوند فوق‌العاده است. حضور او در آخرین نقطه زمین و پشت دیگر بازیکنان به همه دلگرمی داده است. بیرانوند در دیدار با عمان هم نشان داد چرا نقطه قابل اتکایی است. در دقیقه یک بازی وقتی داور برای حریف پنالتی گرفت خیلی‌ها تصور می‌کردند بازی گره خورده، ولی علیرضا با دستان قدرتمند خود توانست ضربه بازیکن حریف را مهار کند. این اتفاق باعث شد ایران به بازی برگردد.
کد خبر: ۱۱۸۶۵۷۴

بیرانوند در این باره به جام‌جم می‌گوید: راستش فکر می‌کنم با دست 80 میلیون ایرانی پنالتی را گرفتم. می‌دانم در لحظه زدن ضربه دعای میلیون‌ها ایرانی پشتم بود. می‌دانستم آن لحظه دارند دعا می‌کنند توپ را بگیرم. خیلی خوشحالم این اتفاق افتاد و واقعا باید بگویم به کمک هم این پنالتی را مهار کردیم. او درباره کمک سردار به خودش توضیح می‌دهد: آزمون به من گفت سمت راست برو. البته من خودم تصمیم گرفته بودم آن سمتی بپرم. می‌دانستم پنالتی‌زن اول آنها سمت راستم می‌زند و خدا را شکر می‌کنم که توپش را گرفتم. با این‌که ضربه محکم بود ولی طوری شیرجه زدم که گل نشد.

علیرضا که این روزها دارد جزو بهترین‌های تیم می‌شود و هیچ بعید نیست در پایان جام هم جزو بهترین‌ها باشد، در این باره می‌گوید: ان‌شاءا... بهترین بازیکن آسیا هم تیم ملی ایران می‌شود. ما یک تیم کامل هستیم نه یک نفر. واقعا همه با هم هستیم و فقط به این فکر می‌کنیم که دسته جمعی موفق شویم. اصلا فکرمان را درگیر مساله دیگری نمی‌کنیم.

از او درباره حضور در فینال سوال می‌کنیم و می‌گوید: اصلا به فینال فکر نمی‌کنیم. تمام فکر و ذکر ما بازی بعدی مقابل چین است و بازی به بازی جلو می‌رویم. به بازی دیگری فکر نمی‌کنیم.

سعید اکبری

خبرنگار اعزامی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها