قتل و قصاص به خاطر کبوتر

مرد معتادکه بر سر تقسیم کبوترهای دزدی، دوستش را کشته بود دیروز پای میز محاکمه ایستاد و به قصاص محکوم شد.
کد خبر: ۱۱۸۵۱۷۱


به گزارش جام‌جم، رسیدگی به این پرونده از بیست و ششم آبان سال ۹۲ به دنبال کشته شدن مرد ۳۰ ساله‌ای به نام ابراهیم در دستور کار مأموران کلانتری ۱۷۴ قرار گرفت‌. شواهد نشان می‌داد ابراهیم با ضربه چاقو به گردنش کشته شده و جنازه‌اش در یکی از خیابان‌های خلوت قیامدشت رها شده است. جسد به پزشکی قانونی منتقل شد و ساعتی بعد مرد جوانی به پلیس آگاهی رفت و پرده از این جنایت برداشت‌. وی گفت: دوست معتادم به نام حبیب ساعتی پیش برای خرید مواد مخدر به محله ما آمده بود. او حال طبیعی نداشت و می‌گفت دوستمان به نام ابراهیم را با چاقو کشته است. او حتی چاقوی خونی را به من نشان داد. چاقو را از او گرفتم و حالا به آگاهی آمده‌ام تا حقیقت را بگویم.
به دنبال اظهارات این شاهد، تلاش برای ردیابی حبیب آغاز شد، اما ردی از وی به دست نیامد. شواهد نشان می‌داد حبیب ۴۲ ساله به مکان نامعلومی گریخته است. سه سال از این ماجرا گذشته بود که پلیس رد حبیب را یافت و وی را بازداشت کرد. این متهم که خودش را با اسم جعلی معرفی کرده بود سعی داشت پلیس را گمراه کند، اما در بازجویی‌های فنی به قتل اعتراف کرد و دیروز در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی اصغر عبداللهی و با حضور یک قاضی مستشار پای میز محاکمه ایستاد .
در ابتدای این جلسه اولیای دم برای حبیب حکم قصاص خواستند. سپس متهم روبه‌روی قضات ایستاد و جرمش را انکار کرد. وی گفت من ابراهیم را نمی‌شناختم و نمی‌دانم چه کسی او را در خیابان کشته است. دوستم به دروغ من را به عنوان قاتل معرفی کرده بود. من در اداره پلیس تحت فشارهای روانی به قتل اعتراف کردم.
قاضی عبداللهی با بررسی سابقه پرونده گفت: شما و مقتول در سال ۸۵ به اتهام سرقت از صندوق صدقات بازداشت شده بودید و این موضوع نشان دهنده دوستی شماست. چطور حالا منکر رفاقت با مقتول هستی؟ متهم با شنیدن اظهارات قاضی لب به اعتراف گشود و گفت: به دروغ گفت، تحت فشار در آگاهی به قتل اعتراف کردم. من ابراهیم را کشتم‌. ما چند کبوتر سرقت کرده بودیم و می‌خواستیم کبوترها را میان خودمان تقسیم کنیم، اما سر این موضوع با هم درگیر شدیم. من که کنترل اعصابم را از دست داده بودم با چاقو یک ضربه به گردن ابراهیم زدم و فرار کردم. برای خرید مواد مخدر پیش دوستانم رفته بودم که به آنها گفتم ابراهیم را کشته‌ام و بعد فرار کردم.
در پایان این جلسه هیات قضایی وارد شور شد و حبیب را به قصاص محکوم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها