به گزارش جامجم، هفته گذشته دختر 19سالهای با حضور در دادسرای جنایی تهران از گریمور قلابی سینما به اتهام آدمربایی و آزار و اذیت شکایت کرد. پس از این شکایت با دستور بازپرس جنایی، پرونده برای ادامه تحقیقات به پلیس آگاهی تهران ارسال شد .
شاکی به افسر تحقیق گفت: در شهرستان زندگی میکنم، تکواندوکارم و شیفته بازیگری هستم. در شهرمان کلاسهای بازیگری رفتم. چند ماه پیش در اینستاگرام با مردی آشنا شدم که میگفت گریمور سینماست. گمان کردم که او گریمور است. بعد از بازدید از اینستاگرامش با او حرف زدم و تلفنش را داد و به او اعتماد کردم. چند روز پیش با من تماس گرفت و مرا برای بازی در دو فیلم سینمایی و تلویزیونی دعوت کرد. با پیاده شدن از اتوبوس در پایانه تهران، مرد گریمور سراغم آمد و سوار اتومبیل پژوی او شدم. بعد از یک ساعت با چاقو مرا تهدید کرد و در خودرو مورد آزار و اذیت قرار داد.
متهم فراری دو روز پیش بازداشت شد و گفت: بیکار بودم و برای فریب دختران جوان در اینستاگرام، خودم را به عنوان گریمور سریالهای تلویزیون و فیلمهای سینمایی معرفی میکردم و دخترانی که شیفته بازی در سریال و سینما و حرفه بازیگری بودند را به دام میانداختم. این دختر شهرستانی را هم من فریب دادم و مورد آزار و اذیت قرار دادم. قصد داشتم با ربودن و حبس کردنش در خانهام از او فیلمبرداری کنم و با این ترفند از وی اخاذی کنم که با فنون رزمی مرا ناکام گذاشت و از دستم فرار کرد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....