یک کارشناس تغذیه توصیه کرد: دانشجویان و دانش‌آموزان در روزهای امتحان تا حد امکان خوراکی‌های سبک مصرف کرده و از مصرف غذاهای پرچرب و حجیم خودداری کنند.
کد خبر: ۱۱۸۴۰۱۳

نیلوفر حیدری گفت: صرف صبحانه به‌ویژه در ایام امتحانات ضروری است و دانش‌آموزان باید برای افزایش قدرت تمرکز به این وعده غذایی اهمیت دهند. وی با اشاره به تاثیر برخی ویتامین‌ها و املاح بر یادگیری و تمرکز افراد، گفت: از جمله اینها آهن است که کمبود آن می‌تواند تاثیر مستقیمی در کاهش یادگیری داشته باشد. همچنین عدم نوشیدن آب کافی موجب اختلال در تمرکز و حافظه کوتاه‌مدت افراد است. وی خاطرنشان کرد: تمام منابع پروتئینی از جمله گوشت، حبوبات و تخم‌مرغ، تاثیر بسیاری در حافظه و یادگیری دارند و این مواد باید به میزان کافی در برنامه غذایی افراد لحاظ شود. همچنین باید از مصرف تنقلات شیرین به‌دلیل تاثیر منفی بر یادگیری دانش‌آموزان، خودداری شود‌. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها