
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دونالد ترامپ در مصاحبه با نیویورک پست درباره اینکه چرا فکر میکرد اقداماتش در خصوص کره شمالی جایزه نخواهد داشت، گفت: خب، آنها هرگز آن را به من نخواهند داد.
اوایل امسال بحثهای بسیاری درباره اینکه ترامپ مستحق دریافت نوبل صلح باشد، به راه افتاد. حامیان ترامپ و رئیس جمهوری کره جنوبی تاکید داشتند کشاندن کره شمالی به سمت خلع سلاح هسته ای و پایان جنگ کره دستاوردی خواهد بود که ارزش دریافت این جایزه را دارد.
ترامپ ماه مه درباره این جایزه گفته بود: فکر می کنم «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی خیلی خوب است که چنین پیشنهادی میدهد. من دوستدار صلح هستم. مهمترین چیز این است که میخواهیم به صلح برسیم. این مشکل بزرگی بود و گمان می کنم کارها به خوبی پیش برود.
با این حال برخی گزارشها از نارضایتی رئیس جمهور آمریکا از عدم پیشرفت پیونگیانگ در خلع سلاح هستهای از زمان اولین نشست در ماه ژوئن حکایت دارد.
«ری یونگ هو»، وزیر خارجه کره شمالی اواخر سپتامبر تاکید کرد کشورش تا زمانی که اعتماد به آمریکا نداشته باشد، تسلیحات هستهای را کنار نمیگذارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد