مسافران غذای کاملا پخته بخورند

مسافران در طول سفر از رستوران‌های بین‌راهی و نامعتبر استفاده نکنند و از مصرف فست‌فودها نیز پرهیز کنند. دکتر خدیجه میرزایی، عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه تهران تصریح کرد: مسافران بیشتر از غذاهای کاملا پخته شده که احتمال آلودگی کمتری دارند، استفاده کنند. استفاده از گوشت‌های نیم‌پخت و سبزیجات خام به‌دلیل احتمال داشتن آلودگی برای مسافران بویژه برای کودکان و افراد مسن خطرناک خواهد بود.
کد خبر: ۱۱۶۴۹۹۲

وی با بیان اینکه بهتر است مسافران از میانوعدهها و خوراکیهای خانگی استفاده کنند، تاکید کرد: خوراکیهایی ازجمله آجیل، میوههای خشک، لقمهها ونوشیدنیهای خانگی بهترین میان وعده محسوب میشوند. / مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها