آمادگی وزارت بهداشت برای حذف کنکور ‌

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت آمادگی دارد در صورت اجرای قانون حذف کنکور، برای پذیرش دانشجو در گروه علوم پزشکی تمهیدات خود را اجرا کند.
کد خبر: ۱۱۶۱۹۲۲

باقر لاریجانی افزود: یکی از اشکالات کنکور در پذیرش رشته پزشکی آن است که نمیتوان از فردی که خواهان تحصیل در این رشته است، مصاحبه ساختارمند گرفت؛ زیرا کسی که پزشکی میخواند باید روحیه از خودگذشتگی داشته باشد، بتواند استرس خود را مدیریت کند و در شرایط هیجانی درست تصمیم گیرد.

به گفته معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بسیاری از استعدادهای برتر بهدلیل وجود کنکور در رشتههای مورد علاقه خود قبول نمیشوند، عدهای با معدل پایین به خارج از کشور میروند و در رشتههای پزشکی تحصیل کرده سپس به کشور برمیگردند. این افراد باید مانند سایر دانشجویان رشتههای پزشکی در کشور، امتحانات کشوری را بگذرانند. / جامجم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها