دعوت به صرف چند شب نی و قانون

در ادامه کنسرت‌های «چند شب»، هشتمین دوره این کنسرت‌ها که به سازهای «نی» و «قانون» اختصاص دارد با عنوانِ «چندشب نی و قانون» از بیست و دوم مردادماه به مدت سه‌شب در تالار رودکی تهران اجرا می‌شود.
کد خبر: ۱۱۵۶۳۹۷

در اولین شب از این سری کنسرتها و در روز ۲۲ مرداد، «حمیدرضا زبردست» نی، «مرجان مهربان» قانون، «صدا سدیفی» قانون و «زمان خیری» نی مینوازند.

در شب دوم و در روز بیست و سوم مرداد ماه، «حسین خوشچهره» نی، «یاسمن نجمالدین» قانون، «مهدی تیموری» نی و «مژگان حسینی» قانون خواهند نواخت. در سومین و آخرین روز نیز «سعید روحانی» نی، «فریده رضایی» قانون، «امیر سیاوشپور» نی و «پریچهر خواجه» قانون خواهند نواخت.

این کنسرتها در ساعت ۲۰:۳۰ در تالار رودکی برگزار میشود. مجموعه کنسرتهای «چندشب» که به همت موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» به مدیریت افشین معصومی برگزار میشود، با هدف یادآوری ریشههای اصلی موسیقی در ده دوره طراحی شده ودر هر دوره به یک ساز از حوزه موسیقی ایرانی و کلاسیک پرداخته میشود. در پایانِ این دوره بیش از ۱۲۰ نفر نوازنده و خواننده در این پروژه موسیقایی -که از تیرماه سال ۹۶ آغاز شده و تا زمستان سال ۹۷ نیز ادامه دارد -حضور خواهند داشت.

در پایان سال ۹۷ مجموعه کنسرتهای «چند شب» توسط موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» منتشر خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها