احساس تنهایی، ارثی است

مطالعه جدید محققان دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد که تنهایی در ژن فرد یافت می‌شود و همچنین تنهایی می‌تواند با اضافه وزن مرتبط باشد.
کد خبر: ۱۱۵۲۴۶۴
احساس تنهایی، ارثی است

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دانشمندان دانشگاه کمبریج وجود ارتباط بین اضافه وزن و انزوای اجتماعی را کشف کردهاند. تحقیق جدید آنها نشان میدهد که تنهایی یک بیماری همهگیر و خاموش است که میتواند از ژنتیک شخص که با چاقی نیز مرتبط است، حاصل شود.

محققان این مطالعه ادعا میکنند که اگر یک فرد وزن خود را از دست بدهد، میتواند احساس تنهایی را نیز در خود کاهش دهد.

این اولین مطالعهای است که ارتباط بین چاقی و تنهایی را دریافته است و میتواند به متخصصان سلامت اطلاعات بیشتری در مورد نحوه درمان این دو شرایط مشترک ارائه دهد.

یک نظرسنجی ملی که به تازگی انجام شده است، نشان میدهد که نیمی از آمریکاییها احساس تنهایی میکنند و 54 درصد از آنان احساس میکنند که مردم آنها را درک نمیکنند.

در سال 2017، انجمن روانشناسی آمریکا اعلام کرد که تنهایی یک بیماری همهگیر است و میتواند مرگبارتر از چاقی باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها