ایمنی در برابر روماتیسم مفصلی با مصرف امگا۳

یک متخصص تغذیه گفت: با مصرف مواد غذایی دارای اسیدهای چرب امگا۳ می‌توان از پیشرفت روز‌افزون خشکی مفاصل حرکتی پیشگیری کرد. سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه عنوان کرد: استفاده مناسب از مکمل‌های روغن ماهی و اسیدهای چرب امگا 3 به طور چشمگیری سبب کاهش التهاب و تعدیل درد در طول سه ماه بعد از آغاز مصرف می شوند. وی تاکید کرد: کسانی که از خستگی و درد صبحگاهی مفاصل رنج می‌برد نیز از روغن‌های حاوی اسیدهای چرب امگا3 (روغن ماهی)، ماهی‌های پر چرب یا مکمل‌های امگا3 استفاده کنند. / فارس
کد خبر: ۱۱۴۹۷۸۱

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها