جابجایی ۱۷۱ هزار مسافر توسط مترو در روز عید فطر

مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: مترو از صبح امروز تا پایان مراسم به صورت رایگان به نمازگزاران خدمت رسانی کرد و جابجایی ۱۷۱ هزار نفر با این ناوگان حمل و نقل ریلی درون شهری ایمن، در این روز به ثبت رسید.
کد خبر: ۱۱۴۷۹۴۴
جابجایی ۱۷۱ هزار مسافر توسط مترو در روز عید فطر

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه مهندس فرنوش نوبخت با آرزوی قبولی طاعات و عبادات روزه داران و نمازگزاران گفت: با توجه به نزدیکی ایستگاه‌های شهید بهشتی و مصلی امام خمینی (ره) به محل برگزاری نماز عید سعید فطر در مصلی امام خمینی (ره) استفاده از مترو این وسیله حمل و نقل عمومی درون شهری یکی از انتخاب‌های اصلی نمازگزاران این عید بزرگ بود و در این راستا شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه برای ارائه خدمات رسانی شایسته و بیشتر از قبل برنامه ریزی‌های لازم را انجام داده بود.

مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: در روز عید سعید فطر با آمادگی کامل پرسنل و به‌کارگیری تمامی امکانات تلاش کردیم تا سرویس دهی مناسب و منظمی را به شهروندان و نمازگزاران ارائه دهیم. درمجموع در روز عید سعید فطر 180 حرکت فوق‌العاده به منظور جابجایی نمازگزاران محترم در متروی تهران انجام پذیرفت.

وی افزود: فاصله حرکت قطارها در خطوط متروی تهران نیز کاهش یافت تا جابجایی مسافران تسهیل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها