سرلشکر سلیمانی:

حزب‌ا... از یک حزب مقاومت به دولت مقاومت تبدیل شد

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به انتخابات اخیر لبنان تاکید کرد: حزب‌ا... برای اولین بار ۷۴ کرسی از ۱۲۸ کرسی پارلمان لبنان را مال خود کرد و از یک حزب مقاومت به دولت مقاومت لبنان تبدیل شد و این پیروزی خیلی بزرگی است.
کد خبر: ۱۱۴۷۳۰۲

به گزارش فارس، سردار سرلشکر قاسم سلیمانی با بیان اینکه انتخابات اخیر لبنان یک رفراندوم بود، گفت: این انتخابات در شرایطی صورت گرفت که همه، حزبا... را در دخالت در امور سوریه، لبنان، عراق، یمن و منطقه متهم میکنند. سلیمانی تاکید کرد: کشورهای عربی و شورای همکاری، سعودی و کشورهای نادان که نادانها و نابخردها بر آنها حاکم هستند، نظیفترین و با افتخارترین جریان اسلامی را جزو لایحه تروریسم قرار دادند و اسمهایی که نشاط در قلب مسلمانها ایجاد میکند، مثل نام سیدحسن نصرا... را در کنار تروریستها قرار دادند، کسی که در دفاع از عالم عربی مهمترین دشمن عالم عربی را شکست داد. فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به تبلیغات دشمنان گفت: هرکس که با جریان حزبا... بود، اعم از سنی و غیرسنی را مزدوران ایران نامیدند. این انتخابات زیر بار این آوار و 200 میلیون دلار پولی که سعودی صرف کرد برگزار شد.

وی افزود: کرمان خودمان ده پانزده برابر بزرگتر از لبنان است و خرج کردن 200 میلیون دلار در یک محیط کوچک در یک محدوده زمانی کوتاه، کار سادهای نیست. اما نتیجه چه شد؟ نفر اول شهر بیروت برای اولینبار در تاریخ لبنان یک شخصیت منتسب به حزبا... و البته شیعه شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها