در مسیر روسیه

هازارد: نسل طلایی بلژیک باید به موفقیت برسد

تیم ملی بلژیک اگرچه در ترکیب فعلی خود تقریبا در تمامی پست‌ها بازیکنان بسیار خوبی دارد و شاید در طول چند دهه گذشته هیچ‌وقت این تعداد ستاره همزمان در ترکیب شیاطین سرخ نبوده‌اند، ولی هنوز نتوانسته در تورنمنت‌های بین‌المللی به توفیقی برسد.
کد خبر: ۱۱۴۶۵۳۹

بعد از ناکامی در جام جهانی ۲۰۱۴ و یوروی گذشته، هازارد امیدوار است این بار بلژیکیها به توفیق برسند. او در این باره میگوید: میدانیم چه تیمی هستیم، ما بازیکنان خوبی در ترکیب داریم، بازیکنانی که در بازیهای بزرگ انگلیس، ایتالیا و اسپانیا به میدان میروند. فکر میکنم اکنون تمام مردم بلژیک، روزنامه نگاران و هواداران میخواهند به توفیقی برسیم. نسلی طلایی داریم و میخواهیم به توفیق برسیم.

ورود پاناما به روسیه با لباسهای جالب

بازیکنان پاناما که برای اولین بار راهی جام جهانی شدهاند و پایینترین رنکینگ را در بین تیمهای حاضر در رقابتها دارند، با لباسهایی جالب وارد جام جهانی شدند. کلاههای جالبی که بازیکنان پاناما در هنگام ورود به روسیه به سر کرده بودند، مورد توجه بسیاری از رسانهها قرار گرفت. این کلاهها که در واقع کلاه سنتی اکوادور هستند، وقتی که روزولت، رئیس جمهور سابق آمریکا در سال 1906 در هنگام ساخت کانال پاناما آنها را به سر کرده بود، وارد فرهنگ پاناما شد و به کلاه سنتی این کشور تبدیل شد. بازیکنان پاناما در هنگام ورود به روسیه بسیار هیجانزده بودند که اولین سفرشان را به جام جهانی انجام میدهند و دائما در حال عکس گرفتن از خود برای شبکههای اجتماعی بودند.

بالاک: خط خوردن سانه دلیل ورزشی نداشت

میشاییل بالاک که همراه با تیم ملی آلمان به فینال جام جهانی ۲۰۰۲ رسید در جدیدترین مصاحبهاش به انتقاد از تصمیم یواخیم لو و برای خط زدن نام لروی سانه از لیست آلمان برای جام جهانی روسیه پرداخته است.

بالاک در این مورد گفت: سانه تواناییهایش را نشان داده و میتوانست در جام جهانی تفاوت را برای آلمان رقم بزند. نمیتوانم دلیل ورزشی برای خط خوردن سانه پیدا کنم. حضور یولیان برانت به نظر من دلیل خوبی برای خط زدن سانه نیست. او در سطح سانه نیست. سانه در باشگاهی بزرگتر و در کنار بازیکنان بهتری بازی میکند.

خبر بد برای تیم ملی آرژانتین

بدبیاریهای تیم ملی فوتبال آرژانتین در مسیر جام جهانی ۲۰۱۸ ادامه دارد. روز گذشته فدراسیون فوتبال آرژانتین اعلام کرد که مانوئل لانسینی به علت آسیبدیدگی نمیتواند تیم ملی را همراهی کند. هافبک آرژانتینی در تمرینات دیروز دچار پارگی رباط صلیبی شد. آلبی سلسته پیش از این سرخیو رومرو، دروازه بان اول خود را به علت آسیبدیدگی از دست داده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها