![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دون گورسک۶۴ ساله ،از سال ۱۹۷۲ میلادی و همزمان با افتتاح رستوران مک دونالد در محله خود، از مشتریان همیشگی غذاهای آماده شد.
وی از آن زمان تا کنون فیشهای خرید همبرگرهای خریداری شده از این رستوران را برای ثبت رکورد جهانیاش حفظ کرده است.
این مرد آمریکایی اذعان کرد همبرگر جزئی از زندگیاش شده و در هفته بیش از ۱۴ همبرگر میخورد.
به گفته وی ،در۴۴ سال اخیر، تنها۸ روز ساندویچ همبرگر نخورده و همیشه حتی در زمانهایی که مشغله کاری دارد ،از قبل همبرگر خود را از مک دونالد میخرد و در مایکروفر گرم می کند.
گورسک خاطرنشان کرد: به طور مداوم تحت نظر پزشک قرار دارد و فشار خون طبیعی و کلسترول وی پایین است.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: