سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری تاکید کرد:

برخورد با مفاسد گمرکی و بانکی اولویت قوه قضاییه در سال 97

سخنگوی قوه قضاییه گفت: براساس شعار سال 97، برخورد با مفاسد گمرکی و بانکی و حمایت از کالای ایرانی در اولویت برنامه‌های سال 97 دستگاه قضا قرار دارد.
کد خبر: ۱۱۳۸۴۹۹

به گزارش تسنیم، غلامحسین محسنی اژهای در نشست خبری در پاسخ به اینکه دستگاه قضایی برای حمایت از کالای ایرانی چه اقدامی انجام داده است، گفت: دستورالعملی در نیمه دوم سال 96 از طرف ریاست قوه قضاییه در خصوص اقتصاد مقاومتی صادر و ابلاغ شد که بخشی از مسائل بهطور کلی ازجمله چگونگی برخورد با قاچاق و حمایت از فعالان اقتصادی و تولید داخلی در آن مورد اشاره قرار گرفته است.سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: این بخشنامه با شعار امسال ـ حمایت از کالای ایرانی ـ تکمیل میشود و برخورد با قاچاق و مفاسد گمرکی و حمایت از کالای ایرانی، در دستور سال 97 قرار دارد. محسنیاژهای درباره آخرین وضعیت پرونده تعاونی مسکن شرکت مخابرات گفت: مکررا گفتهام گاهی وقتها کسانی که کلاه سرشان میرود، کلاهبردار دستگیر میشود، اما وجهی شناسایی نمیشود بنابراین نمیتوان گفت پرونده بلاتکلیف مانده است. متاسفانه از این دست پروندهها کم نداریم. افرادی هستند که پولی از مردم میگیرند تا سود بدهند، اما نمیتوانند به وعده خود عمل کنند و دستگیر و بازداشت میشوند، اما مالی شناسایی نمیشود. وی افزود: در این تعاونی نیز به میزان ادعایی که اعضا دارند، اموال شناسایی
نشده است.

محسنیاژهای درباره دستگیری فردی به نام عباس عدالت و ارتباط آن با پرونده محیطزیست اظهار کرد: اتهام این فرد امنیتی است و بازداشت است، ولی به دلیل محدودیت قانونی از بیان جزئیات معذور هستم و باید دید اتهامی که دارد ثابت میشود یا خیر یا چه میزان ثابت میشود و با چه افرادی در ارتباط بوده است.

تمرد از دستور پلیس، جرم است

محسنیاژهای در پاسخ به این که موضع قوه قضاییه درباره انتشار تصاویر برخورد گشت ارشاد با دختران چیست؟ آیا خرسند است؟ گفت: نه ما خرسند نیستیم.

وی افزود: نیروی انتظامی شبانهروز برای تامین امنیت کشور در تلاش است. در کشور ما تمرد از دستور پلیس جرم است و جرم بدی از لحاظ قانون و منطق است و این قابل تعقیب است . وی ادامه داد: افرادی علاوه بر تمرد آن را اشاعه میدهند، اگر برنامه ریزی شده باشد و از آن فیلمی هم منتشر کنند که بدتر است.

اژهای گفت: اما طبیعی است پلیس هم باید مطابق قانون برخورد کند، اگر از قانون تخلف کند او هم قابل تعقیب است.

مساله ارز، با بگیر و ببند حل نمیشود

محسنیاژهای درخصوص تاثیر دستگیری اخلالگران بازار ارز و شناسایی مدیران متخلف گفت: در مساله ارز عوامل زیادی نقش دارد اما آنچه مسلم است افراد قاچاقچی، برخی دلالها و صرافیهای متخلف هم هستند که قوه قضاییه قول پیگیری داد اما با بگیر و ببند به تنهایی مساله ارز قابل حل نیست، ولی این برخورد قضایی هم در جهت کنترل و تثبیت قیمت ارز موثر بوده است.

وی ادامه داد: دادستان گفته است در جریان اخلال در بازار ارز برای 12 نفر کیفرخواست صادر شده است. البته اینکه از دستاندرکاران مجرم بودهاند یا نه، من نشنیدم به قوه قضاییه معرفی شده باشند. سخنگوی قوه قضاییه درخصوص گزارش تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: گزارش هنوز به قوه نرسیده اما در مورد صندوق و بانک سرمایه از مدتها پیش خود قوه بهعنوان مدعیالعموم وارد شده بود و بزودی به دادگاه میرسد. وی در بخش دیگری از نشست خبری خود در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه فرار کاوه مدنی چگونه بوده است و اینکه آیا پرونده داشته یا نه، گفت: گزارشاتی بود که این فرد در مظان اتهام است.سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه قبل از احضار و تحقیق، این فرد ممنوعالخروج شد، گفت: معاون ذیربط وزارت اطلاعات در 30 بهمن 96 از دادستان تقاضای رسمی میکند که این فرد رفع ممنوعالخروجی شود و پس از آن این فرد قانونی از کشور خارج میشود.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: این فرد پرونده دارد اما پروندهای نبوده که بخواهد تحقیق شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها