به گزارش جام جم آنلاین ، استقلال در هفته های پایانی لیگ برتر فوتبال ایران فقط یک هدف دارد و آن هم چیزی نیست جز نایب قهرمانی در لیگ هفدهم. این تیم که با شفر حسابی جان گرفته است رکوردهای متعددی را ثبت کرده و البته این رکوردها تا پایان فصل بهتر هم می تواند شود. بسیاری اعتقاد دارند اگر شفر زودتر از اینها سرمربی استقلال می شد این تیم شاید اکنون قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران بود. اما به هر حال در هفته های پایانی تمام هدف این تیم به دست یافتن به نایب قهرمانی خلاصه نمی شود.
استقلال در دوران شفر 2430 دقیقه در 27 مسابقه به میدان رفته و تنها 14 گل دریافت کرده که به این ترتیب از نظر زمانی تیم شفر هر 173.5 دقیقه، تنها یک گل خورده است.
این عملکرد خوب دفاعی در لیگ قهرمانان آسیا باعث شده تا تیم شفر به مرحله بعدی صعود کند و آبی ها از انتهای جدول خود را به رده سوم لیگ برسانند و البته شانس اصلی قهرمانی در فینال جام حذفی باشند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد