رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته اظهار کرد: شاید مردم در بعضی مواقع از مسوولان گلایه داشته باشند اما در مقابل منافع ملی و تهدیدهای خارجی از دین و کشور خود دفاع می کنند مهدی کروبی
رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته اظهار کرد: شاید مردم در بعضی مواقع از مسوولان گلایه داشته باشند اما در مقابل منافع ملی و تهدیدهای خارجی از دین و کشور خود دفاع می کنند مهدی کروبی
با توجه به بازدیدی که چند روز گذشته از سوی کمیسیون امنیت ملی و انرژی مجلس از مراکز هستهای کشورمان صورت گرفت باید به این نکته مهم اشاره کنم که اگر اسرائیل یا آمریکا دست به ترور و به شهادت رساندن دانشمندان هسته ای کشورمان میزنند، به این معنی است که به دانش هستهای آن هم به شکل تمام و کمال آن دست یافتهایم و همین موضوع یعنی منابع انسانی و دانشمندان هستهای کشورمان برگ برنده جمهوری اسلامی هستند.
پس از وقوع حادثه روز یکشنبه ۲۲فروردین در تاسیسات هسته ای نطنز و در شرایطی که افکار عمومی در انتظار اتخاذ موضعگیری محکم و قاطع مسؤولان بود، مشاور رئیسجمهور در اظهارنظری در فضای مجازی نوشت: «آیا باید پاسخ قطع برق در نطنز را با قطع مذاکرات در وین داد؟»
یک نکته مثبت و خوب مذاکرات وین این است که مسؤولان دولت با یک موضع عقلانی و مبتنی بر سیاست قطعی نظام در مذاکرات سطح کارشناسی حاضر شدهاند.
سخنگوی كمیسیون امنیت ملی خبر داد؛
بررسی موانع عدم تحقق عدالت در گفتوگو با محمدجواد ایروانی، وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی
گفتوگو با اسدا... بادامچیان درباره روزهای انقلاب
بازخوانی حماسه مردم آمل در گفتوگو با سردار کسائیان
رئیس کمیته امنیت مجلس شورای اسلامی در گفتگو با جم جم آنلاین:
اردشیر زاهدی: