با صدور قرار مجرمیت برای 2 شروری که در فروردین ماه امسال هنگام قاچاق مواد مخدر یک افسر پلیس را در درگیری مسلحانه به شهادت رسانده بودند ، دادیار اظهارنظر با صدور کیفرخواست برای دو متهم دستگیر شده برای آنها درخواست مجازات محاربه کرد.
کد خبر: ۱۱۲۲۴۳
به گزارش جام جم ، بعدازظهر روز 26 فروردین امسال یکی از واحدهای گشت پلیس آگاهی با مشکوک شدن به یک خودروی زانتیای مشکی که در بزرگراه آزادگان در حال تردد بود ، دستور توقف دادند اما به دنبال این هشدار سرنشینان خودرو با استفاده از یک قبضه سلاح کلاشینکف خودروی پلیس را به گلوله بستند.
آغاز درگیری
به دنبال این ماجرا ماموران پلیس نیز به تعقیب 2 مرد مسلح که مدام به سوی خودروی پلیس تیراندازی می کردند ، پرداختند و با آن که در چندین مرحله هر دو متهم در تیررس پلیس بودند اما به دلیل آن که ممکن بود بر اثر تیراندازی رانندگان و سرنشینان خودروهای عبوری آسیب ببینند ، پلیس از تیراندازی به سوی آنها خودداری کرد. در حالی که متهمان همچنان با تیراندازی های مکرر قصد منصرف کردن پلیس از تعقیب خود را داشتند و هنگامی که راه فرار مهاجمان مسلح مسدود شد ، یکی از مهاجمان با شلیک به سوی سرنشین خودروی گشت ، ستوان ندافی را از ناحیه شکم هدف اصابت گلوله قرار داد. با مجروح کردن مامور پلیس ، اشرار بار دیگر از این فرصت استفاده کردند و گریختند. در حالی که ستوان پلیس بشدت مجروح شده بود اما وی از همکاران خود خواست بدون توجه به مجروحیت وی ، مهاجمان مسلح را دستگیر کنند که در ادامه بار دیگر راه فرار مهاجمان مسدود شد. در این هنگام هر دو شرور با باقی گذاشتن خودرو به سمت یک منطقه مسکونی متواری شدند و پس از ورود به یک خانه و به گروگان گرفتن ساکنان آن ، قصد فرار از طریق بام منازل را داشتند که بلافاصله تیمهای ضربت و عملیات پلیس آگاهی با محاصره منطقه در یک درگیری مسلحانه یکی از مهاجمان را هدف اصابت گلوله قرار دادند و دیگر مهاجم مسلح را نیز دستگیر کردند. با دستگیری هر دو متهم و در جستجو از خودروی آنها مقادیری مواد مخدر به همراه 2 قبضه سلاح کمری و تلفن ماهواره ای کشف و معلوم شد هر دو متهم مسلح از قاچاقچیان بین المللی مواد مخدر هستند که از زاهدان به قصد حمل محموله مواد مخدر عازم تهران شده اند.
شهادت پلیس آگاهی
همزمان با انتقال متهمان به پلیس آگاهی و مشخص شدن هویت هر دو متهم به نامهای عبدالحمید ریگی و محمدرضا ریگی ، افسر پلیس که در درگیری با قاچاقچیان مجروح شده بود به علت شدت جراحات در بیمارستان به شهادت رسید. با گزارش موضوع به بازپرس حسینی در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی و تحقیق از متهمان دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی صادر و 2 متهم شرور در اختیار ماموران شعبه 10 پلیس آگاهی قرار گرفتند. با تحقیق از هر دو متهم و اعتراف صریح آنها به درگیری مسلحانه ، پس از صدور بازداشت موقت ، بازپرس ویژه قتل تهران اقدام به صدور قرار مجرمیت برای هر دو متهم شرور کرد و پرونده به شعبه دادیاری اظهارنظر ارسال شد.
درخواست محاربه
با بررسی پرونده و اعترافات صریح هر دو متهم مبنی بر شرارت در شرق کشور و درگیری مسلحانه با ماموران ، دادیار خاکی نماینده دادستان در دادگاه های کیفری استان تهران برای هر دو متهم درخواست محاربه کرد و پرونده اتهامی آنها را به دادگاه انقلاب ارسال کرد. دادیار جنایی به خبرنگار ما گفت : دو مهاجم شرور از مجرمان سابقه دار و تبهکاران خطرناکی هستند که علاوه بر قاچاق گسترده مواد مخدر، در روز دستگیری بیش از 200 گلوله به سوی مردم ، پلیس و خودروهای عبوری شلیک کرده اند و در بازرسی از خودروی متهمان 700 گلوله نیز همراه مقادیری مواد مخدر از آنها کشف و ضبط شده است . خاکی تصریح کرد: برخورد قضایی با افراد شروری که با استفاده از سلاح امنیت جامعه را به مخاطره می اندازند بسیار جدی است و نمونه این موضوع را در صدور کیفرخواست علیه 2 شرور مسلح شاهد هستیم.