گنج‌زاده: برای طلا پله پله بالا آمدم

سجاد گنج‌زاده‌، مرد طلایی دسته فوق‌سنگین رقابت‌های لیگ جهانی کاراته نیز پس از ایستادن روی سکوی قهرمانی رقابت‌های پاریس گفت: خدا را شکر برای رسیدن یه این مدال طلا پله، پله مراحل را طی کردم و حریفانم را یکی پس از دیگری شکست دادم و قهرمان شدم.
کد خبر: ۱۱۱۷۷۷۵

گنجزاده در گفتوگو با فارس در پاسخ به این سوال که شرایط تیم ملی کاراته ایران و سطح رقابتها در نخستین مرحله مسابقات لیگ جهانی به چه صورت بود، عنوان کرد: اولین مرحله مسابقات لیگ جهانی 2018 به میزبانی پاریس برگزار شد و خدارا شاکرم توانستیم در اولین مرحله از این رقابتها با ترکیب کامل در این مسابقات حضور داشته باشیم. به جرأت میتوانم بگویم که سطح این دوره از مسابقات بالاتر از رقابتهای جهانی بود به این دلیل که خیلی از کشورها از جمله ایران در اوزانهای مختلف چند نماینده داشتند.

وی در مورد حضور تیم ملی در مرحله بعدی مسابقات لیگ کاراتهوان نیز گفت: مسابقات بعدی لیگ کاراتهوان امارات و هلند است که تا پایان سال جاری قرار است برگزار شود باید ببینیم که برنامه فدراسیون برای اعزام به این مسابقات به چه صورت است، انشاءا... ما هم خودمان را برای کسب امتیاز در مسابقات بعدی آماده میکنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها