آذرنگ و یزدانی به جمع راویان «آبی به رنگ آسمان» پیوستند

حمیدرضا آذرنگ، بازیگر تئاتر و سینما و رضا یزدانی خواننده و بازیگر به جمع همایون ارشادی، سیامک انصاری و فرهاد اصلانی، دیگر راویان فیلم مستند «آبی به رنگ آسمان» به کارگردانی امیر رفیعی پیوستند.
کد خبر: ۱۱۱۱۲۵۱

آذرنگ درباره حضور خود در مستند مربوط به تاریخ باشگاه استقلال تهران، از زمان تاسیس تا به حال به مهر گفت: برکت حضور بزرگان و پیشکسوتان باشگاه در این اثر بویژه عزیزانی که مدتهاست کمتر نامی از آنها شنیده میشود، باعث شد در این اثر تاریخی حضور پیدا کنم. تردیدی ندارم که روایت تاریخ یک باشگاه که ساخت آن برای اولین بار در ایران اتفاق میافتد، تاثیر بسزایی در ارتقای بیشتر و بهتر فرهنگ در این ورزش که مخاطبان میلیونی دارد، خواهد داشت. خوشحالم که روایتگر بخشی از تاریخ باشگاه محبوب و بزرگ استقلال تهران شدم.

رضا یزدانی نیز درباره روایت بخشی از تاریخ آبیهای پایتخت بیان کرد: عشق و علاقه به استقلال باعث شد تا در این اثر حضور داشته باشم. استقلال افتخار ایران در آسیاست و همین بزرگترین انگیزه برای بودنم در کار مربوط به آبیهاست. امیدوارم این اثر در کنار به تصویر کشیدن تاریخ باشگاه محبوبم به خوبی بیانگر و نمایشگر زحمات پیشکسوتان استقلال باشد. تیتراژ پایانی این اثر هم به مانند «من ناصر حجازی هستم...» با صدای رضا یزدانی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها