در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جامجم، پزشکی قانونی اعلام کرد: در هشت ماهه سال جاری 1106 نفر بر اثر سوختگی در کشور جان خود را از دست دادند که از این تعداد، 618 نفر مرد و 488 نفر زن بودند.
علاوه براین در هشت ماهه امسال آمار تلفات سوختگی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 5/2 درصد کاهش یافت و از 1134 فوتی در سال گذشته به 1106 نفر در هشتماهه امسال کاهش یافت.
این درحالی است که در این مدت استانهای تهران با 139، اصفهان با 130 و خوزستان با 117 فوتی بیشترین آمار تلفات سوختگی را داشتهاند. آمار تلفات سوختگی در تعداد قابل توجهی از استانها کمتر از 20 نفر و در استانهای سمنان و چهار محال و بختیاری صفر بوده است، اما در آبان سال جاری تلفات سوختگی در کشور با رشد 1/12 درصدی همرا بود. این آمار از 116 فوتی در آبان سال گذشته به 130 فوتی در آبان امسال رسید.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: