زلزله اجتماعی در تهران

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ با اشاره به این که اعتیاد در تهران بیداد می‌کند و 23 نوع آسیب اجتماعی در این کلانشهراحصاء شده، گفت: شاهد هستیم زلزله‌های اجتماعی دیگری در تهران در حال رخ دادن است.
کد خبر: ۱۱۰۱۴۴۹

به گزارش فارس، سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا یزدی در بیست و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران، ری و تجریش با اشاره به این که در راستای محرومیت‌زدایی در تهران اقدام کرده‌ایم، افزود:‌ در چند ماه گذشته بیش از 5000 جهیزیه کامل تهیه کرده‌ایم و به خانواده‌های نیازمند تقدیم شده است. 38 هزار سبد کالا در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار گرفته و 72 هزار خدمات درمانی و پزشکی توسط بسیجیان ارائه شده است.‌ وی بیان کرد: 12 هزار بسته لوازم‌التحریر که نیاز یک سال دانش‌آموز را برآورده می‌کند، به خانواده‌های نیازمند اهداء شده است و آزادی 82 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد را نیز داشته‌ایم که البته تمامی این موارد به واسطه کمک‌های مردم تهران صورت گرفته است.‌ فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ افزود: چند طرح گشت‌های ویژه در شهر تهران داریم که این طرح‌ها برای جلوگیری از سرقت و اراذل و اوباش است.

وی ادامه داد: بیش از 600 خانه در شهر تهران مرمت و بازسازی شده است و بیش از 4000 مورد را نیز شناسایی کردیم که نیاز به مرمت و بازسازی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها