شاگردان کیروش درحالی دیدار تدارکاتی و دوستانه مقابل تیم ملی ونزوئلا را آغاز کردند که به احترام زلزله فاجعهبار کرمانشاه، یک دقیقه سکوت برای این بازی درنظر گرفته شد؛ زلزلهای که تمام ایران را در غمی بزرگ فروبرد و بازیکنان ایران برای همدردی با قربانیان این بلای فاجعهبار، بازوبند مشکی بر بازو بستند تا نشان دهند در کنار مردم غمزده خود هستند.
کارلوس کیروش برای این بازی علیرضا بیرانوند، رامین رضاییان، سیدجلال حسینی، مرتضی پورعلیگنجی، احسان حاجصفی، سعید عزتاللهی، علی کریمی، اشکان دژاگه، علیرضا جهانبخش، وحید رضایی و رضا قوچاننژاد را در ترکیب اصلی قرار داد و رشید مظاهری، امید ابراهیمی، اکبر ایمانی، سامان قدوس، کاوه رضایی و سردار آزمون را به مرور وارد بازی کرد تا بازی به همه بازیکنان برسد.
تیم ملی با تکگل علیرضا جهانبخش برنده این بازی شد؛ گلی که در دقیقه 56 با یک حرکت تیمی حساب شده و زیبا و روی پاس بینقص وحید امیری به دست آمد. تیم ملی در این بازی اشکان دژاگه، سید جلال حسینی و احسان حاجصفی را به عنوان کاپیتان خود دید.
بازیکنان تیم ملی بعد از این بازی به کشورمان بازگشتند. هفته دوازدهم لیگ برتر فردا با انجام دو بازی آغاز خواهد شد و گسترش فولاد در برابر استقلال خوزستان و پیکان در برابر صنعت نفت بازی میکنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم