با شکست طرح‌های اقلیمی کباب می‌شویم

«کریستین لاگارد» مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول با هشدار درباره شکست طرح‌های اقلیمی اظهار کرد: اگر جهان نتواند تصمیمات اساسی درباره تغییرات آب و هوایی بگیرد، «سرخ، برشته و کباب» می‌شویم و «آینده‌ای تاریک» پیش رو خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۰۸۶۶۹۹

به گزارش خبرگزاری فرانسه، لاگارد روز سه‌شنبه در همایشی اقتصادی که در ریاض پایتخت عربستان برگزار شد، هشدار داد و گفت: اگر جهان نتواند «تصمیمات اساسی» درباره این مساله را اتخاذ کند، «ما سرخ، برشته و کباب» می‌شویم. کریستین لاگارد پیش‌بینی کرد نفت در یک پروسه 50 ساله به یک کالای ثانویه بدل خواهد شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، در سال 2015 (1394) حدود 195 کشور جهان توافق پاریس را امضا کردند که کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای را به منظور جلوگیری از افزایش دما بیش از 2 درجه در 50 سال هدف قرار می‌داد. اما دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ژوئن (خرداد) گذشته اعلام کرد در یک دوره سه ساله از این توافق خارج می‌شود.

وی چنین استدلال کرد که این توافق به ضرر اقتصاد آمریکاست. این اقدام ترامپ با انتقاد شدید رهبران جهان و فعالان محیط زیست مواجه شد و بان کی‌مون، دبیرکل پیشین سازمان ملل متحد ترامپ را متهم کرد که در «طرف بد تاریخ قرار گرفته است»./ ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها